Shopping cart
0,00 €

praktični miselni nasveti

Ukaz “Sem!”

Pokličite vašega psa ali muco po imenu in, ko se odzove, mu ponudite Prins Train &care pasto za nagrado. To ponovite trikrat: Ime=nagrada, ime=nagrada, ime=nagrada. Lahko stavite, da bo ukaze vaš živalski prijatelj odslej upošteval veliko hitreje!

Miselni izziv

Prins Train & Care pasta je zelo uporabna tudi kot učinkovito polnilo za miselne igrače. Pripravite mix izbranih suhih briketov in naše lososove paste ter z zmesjo napolnite živalske miselne igrače kot so recimo igrače Kong. Pasta bo delovala kot lepilo za brikete, kar bo vašemu ljubljencu zagotovilo še več zabavnih »miselnoigračastih izzivov«.

Enostavno kot se le da!

Pasta Prins Train &Care lahko služi kot pripomoček v primerih, ko mora vaš ljubljenec pokazati veliko mero zbranosti in mirnosti. Z enakomernimi rahlimi pritiski na tubo boste izstisnili ravno toliko lososove paste, da boste zamotili vašega ljubljenca. Imenitna rešitev za enostavnejšo nego ali ob obisku veterinarja!

Priboljšek v tubi - PRINS Train&Care

Prins Train&Care salmon pâté vsebuje bogat delež svežega lososa, enega izmed najljubših okusov za mnoge pse in mačke. Ta lososov prigrizek ni samo imenitnega okusa, je tudi hipoalergen in ne vsebuje žitaric (glutena). To pomeni, da je z izbiro tega priboljška vaš ljubljenček varen pred omenjenimi povzročitelji alergij v hrani. Gre za slasten priboljšek v tubi, ki v smislu embalaže (pakiranja) nudi tri ključne prednosti:

  • Enostavna je za prenašanje
  • Omogoča natančno doziranje z iztisnjenjem manj ali več
  • Z izbiro te embalaže lahko ohranimo naše roke čiste, brez drobtin in vonja.